Meny
  • Svart Biskopsgården Diabas 300 mm x fallande x 10 mm, slipad
  • Svart Biskopsgården Diabas 300 mm x fallande x 10 mm, slipad

Svart Biskopsgården Diabas 300 mm x fallande x 10 mm, slipad

Vacker svensk diabas med slipad yta. Stenen är både slittålig och har väldigt liten kulörvariation vilket bådar för ett extra snyggt slutresultat. Passar i husets alla rum både som golv och vägg. Diabasen är även frosttålig vilket gör att den också passar utmärkt att använda till uterum. Jämfört med de andra svenska diabaserna har den mer guldskimmer och bruna skiftningar. Stenen bryts i norra Skåne strax utanför orten Lönsboda. Latitud/longitud: 56°26'40.3"N / 14°14'33.6"E
1 530 kr/kvm
Ange kvm
Finns i lager
Leverans 3-7 arbetsdagar. Frakt räknas ut i kassan.

Teknisk information

Fallande längder
Plattorna har samma bredd men längden varierar normalt mellan 40 cm och 80 cm. Det finns ingen garanti för en viss längd eller en viss fördelning inom detta spann. Fallande längder är ett klassiskt sätt att lägga sten där stenarna läggs omlott och ger ett levande intryck samt minimalt med spill. Passar både för golv och vägg i badrum, kök och hall. Samt stenläggning utomhus.
Skötselanvisning
När golvet har fogats, rengör ytan med Fila PS87 grovrengöring, låt stenen torka och impregnera sedan med MP90 Eco Xtreme. Följ anvisningarna noggrant. Vid allrengöring av stenen rekommenderar vi Fila Cleaner, ett koncentrerat allrengöringsmedel för natursten. Skonsam för din sten och miljön!