Om oss

Om oss

Svensksten

Om Svensksten

Med en produktion på Öland levererar vi till kunder i hela landet. Vi vill gärna ta ansvar hela vägen, därför kan vi nu erbjuda mätning och montage i bland annat Stockholm och Göteborg.

Vi arbetar med granit, marmor och kalksten och våra priser tål att jämföras. Om ni vill ha en offert så skicka oss en beskrivning av färg, stensort och mått via mail. Vi skickar gärna prover på olika färger som vi har i lager. I dagsläget erbjuder vi 2 veckors leveranstid. Välkomna med er förfrågan.

Nu har vi även börjat att producera bänkskivor i kompositmaterialet SILESTONE. Ett material med en mängd intressanta färger att välja mellan.

Våra samarbetspartner

Vi samarbetar enbart med etablerade, välrenommerade leverantörer.

Vår natursten kommer från alla världens hörn och bearbetas oftast till råskivor i Italien, innan de skickas vidare till Sverige. Vi har en nära relation till våra leverantörer som har mångårig erfarenhet av den svenska och skandinaviska marknaden och vet vilken kvalitet som efterfrågas. För att ytterligare säkerställa kvaliteten besöker vi med jämna mellanrum stenbrotten för att välja vilka block våra råskivor ska tillverkas ur. Vi får leveranser från Italien varje vecka vilket gör att vi kan erbjuda de flesta av världens stensorter med kort leveranstid.

ala di pietra

Vad gäller stenkomposit erbjuder Silestone som håller hög kvalitet och finns i ett stort antal färger och utföranden.

Silestone

Vi säljer vaskar och blandare av välkända varumärken med hög kvalitet. Allt från bassortiment till måttanpassade specialprodukter.
Våra samarbetspartners är:

Blanco
Decosteel
Franke
intra
stala
Strand
Contura Steel
Smeg