Meny
  • Offerdal naturyta 300 x fallande x 10 mm naturyta
  • Offerdal naturyta 300 x fallande x 10 mm naturyta

Offerdal naturyta 300 x fallande x 10 mm naturyta

Skiffergolv kan användas på exakt samma sätt som keramiska plattor för golv och väggar, i alla rum. Det är också lika lätt att lägga och anpassa. Skillnaden mot fabriksproducerad kakel är att vår skiffer är ett rent naturmaterial från nordiska fjäll. Bryts i Offerdal i jämtländska fjällen. Skiffergolv är också särskilt lämpade över värmekablar eftersom stenen kan lagra och fördela värmen jämnt över tid.
2 395 kr/kvm
Ange kvm
Finns i lager
Leverans 3-7 arbetsdagar. Frakt räknas ut i kassan.

Teknisk information

Fallande längder
Plattorna har samma bredd men längden varierar normalt mellan 40 cm och 80 cm. Det finns ingen garanti för en viss längd eller en viss fördelning inom detta spann. Fallande längder är ett klassiskt sätt att lägga sten där stenarna läggs omlott och ger ett levande intryck samt minimalt med spill. Passar både för golv och vägg i badrum, kök och hall. Samt stenläggning utomhus.
Skötselanvisning
När golvet har fogats, rengör ytan med Fila PS87 grovrengöring, låt stenen torka och impregnera sedan med MP90 Eco Xtreme. Följ anvisningarna noggrant. Vid allrengöring av stenen rekommenderar vi Fila Cleaner, ett koncentrerat allrengöringsmedel för natursten. Skonsam för din sten och miljön!