Meny
  • Grå Jämtlandskalksten 300 mm x fallande x 12 mm slipad
  • Grå Jämtlandskalksten 300 mm x fallande x 12 mm slipad

Grå Jämtlandskalksten 300 mm x fallande x 12 mm slipad

Jämtlandskalksten Grå är en klassiker i både svenska hem och offentliga miljöer. Med sitt levande men ändå bekväma intryck är inte det så konstigt. Denna sten lämpar sig bäst till golv inomhus. Färgen är grå med en diskret och vacker marmorering. Stenen ger ett väldigt genuint och stilrent intryck. Passar bra ihop med klassiska element i hemmet så som mörkt trä och mässing. Denna variant kommer i fallande längder och är 300 mm breda. Stenen är 12 millimeter tjock.
1 605 kr/kvm
Ange kvm
Finns i lager
Leverans 3-7 arbetsdagar. Frakt räknas ut i kassan.

Teknisk information

Fallande längder
Plattorna har samma bredd men längden varierar normalt mellan 40 cm och 80 cm. Det finns ingen garanti för en viss längd eller en viss fördelning inom detta spann. Fallande längder är ett klassiskt sätt att lägga sten där stenarna läggs omlott och ger ett levande intryck samt minimalt med spill. Passar både för golv och vägg i badrum, kök och hall. Samt stenläggning utomhus.
Skötselanvisning
När golvet har fogats, rengör ytan med Fila PS87 grovrengöring, låt stenen torka och impregnera sedan med MP90 Eco Xtreme. Följ anvisningarna noggrant. Vid allrengöring av stenen rekommenderar vi Fila Cleaner, ett koncentrerat allrengöringsmedel för natursten. Skonsam för din sten och miljön!