Meny

Grå Alböke Normalhyvlad 300 x fallande x 12 mm

Alböke Hyvlad Grå är ett exklusivt val för den som vill ha det bästa! Lämpas bäst till golv inomhus i hall, kök, sovrum och vardagsrum. Med sin hyvlade yta blir den grå färgen ljus och mild. Helhetsbilden av en fullständig läggning blir stilrent men ändå bekvämt levande. Plattorna är 12 mm tjocka. En hyvlad svensk kalksten är ett golv många endast drömmer om.
2 065 kr/kvm
Ange kvm
Finns i lager
Leverans 3-7 arbetsdagar. Frakt räknas ut i kassan.

Teknisk information

Fallande längder
Plattorna har samma bredd men längden varierar normalt mellan 40 cm och 80 cm. Det finns ingen garanti för en viss längd eller en viss fördelning inom detta spann. Fallande längder är ett klassiskt sätt att lägga sten där stenarna läggs omlott och ger ett levande intryck samt minimalt med spill. Passar både för golv och vägg i badrum, kök och hall. Samt stenläggning utomhus.
Skötselanvisning
När golvet har fogats, rengör ytan med Fila PS87 grovrengöring, låt stenen torka och impregnera sedan med MP90 Eco Xtreme. Följ anvisningarna noggrant. Vid allrengöring av stenen rekommenderar vi Fila Cleaner, ett koncentrerat allrengöringsmedel för natursten. Skonsam för din sten och miljön!